Full Tilt Poker biedt $600 met Referral Code

De website Fulltiltpoker.com is een van de meest gebruikte pokersites onder professionele pokerspelers. Full Tilt poker is ontworpen door professionals, waardoor de makers achter de website proberen de speelervaring zo plezierig en levensecht te maken.
Deelnemers die op fulltiltpoker.com voor het eerst voor echt geld spelen maken kans op bonus. Wanneer zij hierbij ook gebruik maken van de Full Tilt poker Referral Code kan deze bonus oplopen tot 600 dollar. Zij ontvangen namelijk 100 procent op hun eerste storting, terwijl dat zonder de code slechts 10 procent is.
Om dit te realiseren moeten nieuwe spelers zich inschrijven op de website door een nieuw account aan te maken. Bovenaan de pagina ziet men de Player ID (de speelnaam) en daarna wordt er naar het gewenste wachtwoord en de email gevraagd. Daaronder staat een vakje “Referral code (optional)”, waar nieuwe spelers de code “NLMAX” moeten invoeren.
Vervolgens krijgen spelers een bonus aangeboden die tot 600 dollar kan lopen. Dit betekent dat wanneer een deelnemer 100 dollar als eerste storting doet, ook 100 dollar van de website op zijn of haar rekening gestort krijgt. Wanneer de speler 600 dollar stort, wordt er 600 dollar overgemaakt op de rekening van de nieuwe speler.  Toch lekker als je net begind met online pokeren.
Zelfs wanneer een deelnemer niet van plan is direct een storting te maken, kan hij of zij toch gebruik maken van de Referral Code. Spelers kunnen zich inschrijven en de code invoeren en hebben daarna twee maanden de tijd om de eerste storting te plaatsen, voordat de aanbieding niet langer geldig is.